FISEENGDEESPFRITJPRUCN
WILD NORDIC NATURE
Top Ten Activities from Finland.
Tervetuloa luontaishoitoon- Uusi shamanistinen hoito valloittaa
Wild Nordic Nature
Tie­dot­teet »
Suomi-paketit »
Etusivu > Wild Nordic Nature

Wild Nordic Nature

Suomen luonto on puhtainta koko maailmassa. Suomessa näet mahtavat metsät, Itämeren saaristoineen, Lapin erämaataian villieläimineen sekä satojen tuhansien järvien maan. Wild Nordic Nature myynti - ja markkinointiorganisaatio on koonnut parhaat tuotteet ympäri Suomea, erityisesti saaristo ja rannikkoseudulta.
Suomi tarjoaa ympäri vuoden erilaisia aktiviteetteja, kokeaksesi neljä vuodenaikaamme. Kaikilla vuodenajoilla on erilaiset värit ja tulet tuntemaan Pohjoismaiset valot, jotka ovat täydelliset valokuvaamiseen. Kesäaikaan voit viettää yöttömän yön ulkona kuunnellen hiljaisuutta. Talven aikana taas voit tuntea pimeyden ja nauttia pohjoisen valoista.

Tunne valtavien rämealueiden rauha ja hiljaisuus metsissä. Pohjoismaiset taigametsät tarjoavat paljon villielämää koettavaksi, hirviä, jäniksiä, kettuja, peuroja, susia, karhuja ja monia muita nisäkkäitä. Taigametsämme ovat täynnä tuoretta ja puhdasta metsänruokaa, yrttejä, marjoja, sieniä ja riistaeläimiä. Talven aikana voit nauttia lumesta monin tavoin. Moniin metsiin ja pelloille on tehty hiihtoladut. Hiihto, luistelu ja pilkkiminen järvillä, merellä tai joella on myös suosittua.

Länsirannikon saaristo Itämerellä on suurin saarialue koko Euroopassa, koostuen 40 000 saaresta. Saaristo on myös yksin Suomen kansallisista maisemista. Saarilla voit viettää mahtavia päiviä leiriytyen, meloen ja kalastaen.

Lapissa revontulien ja shamaanien taika valloittaa. Erämaamaiset metsät, suot ja järvet lukuisine kansallispuistoineen kattavat koko Suomen. Tule ja nauti luonnosta turvallisesti kansamme hyödyntäen ja kunnioittaen Suomen luontoa ja sen antimia.

Jaana Mälkki
Wild Nordic Nature, toimitusjohtaja

Tulostettava versio -

Wild Nordic Nature


www.wildnordicnature.com
info@wildnordicnature.com

Contact


Jaana Mälkki, CEO
+358 40 734 6696
jaana.malkki@wildnordicnature.com

Pictures (c) Visit Finland
Lisätietoa evästeistäSivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy